Mesten; Ak Partinin Gücü Milletten Geliyor

Ak Parti Bursa Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Osman Mesten, Gemlik’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kendisine Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve ilçe yönetiminin yanı sıra, il yöneticileri de eşlik etti. Akşam Saatlerinde ise Mesten ve Ak Parti yönetimi Dağ-Der’e konuk oldular.

Kumla Mahallesinde çalışmalarını sürdüren Ak Parti teşkilatlarının çalışmalarına da katılan Mesten; ”Gemlik’te geçmiş dönemde de çalışmalar yapmıştık. Bu dönem ilgiyi ve beklentiyi daha yüksek gördük. Teşkilatlarımıza bu nedenle teşekkür ederiz.

Türkiye önemli bir atılım hamlesi gerçekleştiriyor. Bu süreçte Türkiye’nin önüne çıkmak isteyenler tabii ki olacaktır. Bizler de bunların farkındayız. Milletimiz merak etmesin, başaramayacaklar. Bu Millet, o kadar büyük badireler atlattı ki, Türkiye’nin önüne çıkmak isteyenlerin hevesleri 24 Haziran akşamı kursaklarında kalacaktır.

Güçlü bir Cumhurbaşkanı, güçlü bir siyaset ile Türkiye’nin geleceğini garanti altına alacağız. Zor yollardan geçtik, önemli mesafe aldık. Bunun ana unsuru ise milletimizle bütünleşmekti. Ak Parti’nin bugüne kadarki siyasi hareketlerden farkı, milletiyle arasındaki birliğidir. Millet ve yönetim birlik olunca aşılamayacak sorun yoktur.

Birileri farklı hayallere kapılsın. Büyük Türkiye’nin önüne geçemeyecekler. 2023 ve 2071 hedeflerimiz gerçekleşecek. 2023 hedefimizin ardından Türkiye’nin büyümesi vatandaşa daha fazla yansıyacaktır. Sosyal yardımlaşmanın en yoğun yaşandığı dönem Ak Parti dönemidir. Hem yardımlarımız devam edecek, hem de eğitimde ve gelişimde çağ atlayacağız. Savunma sanayinde milli yazılımların sayısını artırdık. Bundan sonraki adımımız da kendi markalarımızı oluşturmak olacaktır. Milletimizin duaları, Cumhurbaşkanımızın duruşu ve inancımızla fazlasını başaracağız. Bunun da anahtarı güçlü Cumhurbaşkanı ve Güçlü meclistir” dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.