Işık; Sağlıkta Önemli Aşama Kaydettik

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Zafer Işık, Gemlik ilçe Teşkilatıyla Manastır Cumhuriyet Mahallesi ve Belde bölgesinde ziyaretler gerçekleştirdi. Milletvekili Adayı Zafer Işık’a, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve İlçe Yöneticileri de eşlik etti.

Cumhuriyet Mahallesinde Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan İbn-i Sina Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden Ak Partililer, yeni faaliyete giren merkezin ihtiyaçları ve işleyişi ile alakalı bilgi aldılar. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Zafer Işık; ”Gemlik’te önemli bir sağlık merkezi kazandıran Gemlik Belediyesine teşekkür ederiz. Bir yandan genel hizmetler yapılırken, bir yandan da diğer kurumların binalarını inşa etmek vatandaşımız için önemli kazanım sağlıyor.

Ak Parti’nin genel siyasetinde sağlık önemli bir konu. Sağlıkta ülkenin bugün geldiği noktayı dünle kıyaslayınca önemli bir mesafe kat edildiğine şahit oluyoruz. Yakın zamanda açılacak Gemlik Devlet Hastanesi de ilçe için büyük önem arz ediyor. Daha fazla yoğun bakım ünitesi ve daha yeni teknik donanımla, ilçeye yakışır bir hizmet verilecektir. Gemlik’te de sosyal hayat ile birlikte sağlık konularında da aşama kaydedeceğiz. 24 Haziran sonrası mecliste Gemlik güçlü bir şekilde temsil edilirse, Gemlik’in kronikleşen pek çok sorununa da çözüm üretilecektir” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.