Çavuşoğlu Gençliğin Sahur Programına Katıldı

Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu Ak Gençlik tarafından organize edilen sahur programına katıldı.

Programa Çavuşoğlu’nun yanı sıra Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Zafer Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İhsan Doğan, Bursa İl Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimi, geçmişten bugüne görev alan gençlik kolları başkanları ve ak parti teşkilatı katıldı.

Furkan Siyaher’in sunuculuğu yaptığı programda konuşan Ak Parti Gemlik Genlik Kolları Başkanı Muhammed İhsan Doğan; ”Cumhurbaşkanımız, gençlik kollarımızdan pek çok arkadaşımıza milletvekilliği listelerinde yer vererek gençliğe verdiği değeri gösterdi” dedi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise; ”Bu ülke için heyecanımız var. Türkiye son yıllarda önemli mesafeler kat etti. Seçim yaşını 18’e indirerek Türkiye’nin önünü daha fazla açmak istedik. Türkiye’nin yaş ortalaması 30’dur. Bu dünyayı kıskandırıyor. Beyannamemizde de gençlere yönelik hedeflerimize önemli yer verdik. Artık içinizden arkadaşlar mecliste olacaktır” şeklinde konuştu.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Bizler de gençlik yıllarımızdan başlayarak siyasette yer aldık. Cumhurbaşkanımızın gençlere verdiği değer bize de rehber oldu. Biz de Belediye müdürlüklerimize eski gençlik kolları başkanlarına yer verdik. Gençlik yıllarından bu yana hizmet için yola çıkanlar, bizler için de değerlidir” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam ise; ”Ellerinde taş sop olan gençlik değil, kalem ve bilgisayar olan gençlik demiştik, bu gençlik de artık yetişiyor. Bu icraatlar gençliğin desteği ve enerjisiyle daha anlamlı olur. Gençler, aynı zamanda bizlere de dinamizm katıyor” dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Zafer Işık ise; ”Ak Parti kurulduğu gündem bugüne gençlik için çok şey yaptı. Bursa’da gençlik kollarında yakın dönemde görev yapmış iki arkadaşımız listelerde yer alıyor. Gençleri sadece seçim dönemlerinde kullanmamalı, onların fikirlerini her zaman almalı ve oları önemsemeliyiz. Belgem önemli bir çalışma yapıyor. Bu nedenle Gemlik Belediyesine ve Belgem ekibine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.