Gemlikli Galatasaraylılar İftarda buluştu

Gemlikli Galatasaraylılar, Umurbey Aytepe’de düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Sezgin Mutlu’nun öncülüğünde, 6. iftarını düzenleyen Galatasaraylılar, önceki programlarını ultrAslan olarak yapmıştı. Bu dönem Mutlu’nun görevden ayrılmasına rağmen bir arada kalan ekip, faaliyetlerine devam ediyor.

Aytepe’de yapılan iftar programında Gemlik Gençlerbirliği Başkanı Alican Durdu, 1922 Güvenspor Başkanı Mahir Dağ, Gemlik Paşa Kırtasiye Sahibi Murat Burak  ve Galatasaray sevdalılarına plaket verildi.

Plaket töreni ardından konuşan Sezgin Mutlu, ultrAslan kurucusu Alparslan Dikmen’in anısını anlatarak başladı. Mutlu; ”ultrAslan’ın kurucusu Alparslan Dikmen’e gazeteci sorar, ”Ne yapıyorsunuz burada” Dikmen cevap verir ”Kareografi” Muhabir ”Ne için?” der, Dikmen ”Galatasaray için” diye cevaplar. Muhabir şaşırır ve ”Ama hava soğuk eksi sekiz derece” diye sorusunu yineler, Dikmen o efsane cevabı verir; ”Galatasaray için dedim ya!” Bizler de, burada bu inançla, Galatasaray için toplandık, her şey Galatasaray için” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.