Feyziye Köy Günü Programı Belli Oldu

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve büyük ilgi gören Feyziye Köy günü, bu yıl da dopdolu geçecek. Dernek tarafından yapılan açıklamada, 1 Temmuz 2018 günü yapılacak olan şenlikler ile alakalı bilgilendirme yapılırken, Beşyol ve Gemlik’ten köy günü ile alakalı otobüs kaldırılacağı bildirildi.

Sunuculuğunu Furkan Barış Kara’nın yapacağı köy gününde, Yasin Aydın, Onay Şahin, Yeşim Civelek ve Kaptan Süleyman sahne alacak. Saat 10.00 civarı başlayacak olan programda, çekilişler ve farklı etkinlikler de sergilenecek. Uzun yıllardır geleneksel olarak Feyziye Karagöl’de yapılan etkinliğe bu yıl da özenle hazırlanılıyor.

Konu ile alakalı açıklama yapan Feyziye Köyü Dernek Başkanı Osman Kayaalp; ”Geleneksel hale gelen köy günümüzü, bu yıl da devam ettiriyoruz. Geçmişten bugüne devam eden köy günümüz gerek köylülerimiz, gerek şehir dışındaki hemşerilerimiz, gerekse Gemlik halkından büyük ilgi görüyor. Bizler de bu ilgiyi karşılıksız bırakmamak adına, her yıl daha özenle hazırlanıyoruz. Bu yıl da, kendimize yakışır bir organizasyonla hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bizlere destek verenlere şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.