Gemlikspor Taraftarlar Derneği Kongre Yaptı

Gemlikspor Taraftarlar Derneği olağan üstü kongre kararı aldı. Gemlik Eski Sahilde bulunan dernek binalarında yapılan kongrede, yeni dernek yönetimi oluşturuldu.

Yeni dönemde başkanlığa Muharrem Özcan getirilirken, 2. Başkan Emir yılmaz olarak belirlendi. Yönetim ise Serhat Çolak, Murat Ersöz, Emir Kökçam, Hakan Kurt, Selçuk İman ve Mustafa Avcı’dan oluştu.

Gemlikspor’un geçtiğimiz yıllarda en büyük desteği taraftarlarından aldığı biliniyor. Derneğin düzenlenmesi sonrası gelişimi ile alakalı da kararlar alındı. Dernek binası ve etkinlikleri ile alakalı çalışmalar yeni dönemde hayata geçirilecek.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

One thought on “Gemlikspor Taraftarlar Derneği Kongre Yaptı

  • Temmuz 12, 2018 tarihinde, saat 3:25 pm
    Permalink

    09/07/2018 Pazartesi günü Gemlikspor Taraftar derneginin olağanüstü kongresinde Nurettin Saçıl başkanlığı 2 yıl süre ile Muharrem Özcan’a devretti.
    Eski sahil Liman iş lokalinde gerçekleştirilen seçimde tek aday olan Muharrem Özcan Gemlikspor Taraftar Derneginin yeni başkanı oldu.
    Gemlikspor Kulubü yönetimininde katıldığı seçimde Dernek ve kulüp yönetimlerinin birlikte hareket etmesine,tribünlerde özlenen tablonun tekrardan kazanılmasına
    ve ilçedeki diğer taraftar dernekleri ile bir araya gelerek Gemliksporumuza daha fazla destek olunması konusunda görüş birliğinde bulunuldu.
    Kulüp yönetimi taraftarlara bu sezonki önümüzdeki sezonlardaki yapılacak projeler hakında bilgi verdi ve destek istedi.
    Yeni başkan Muharrem Özcan Gemlikspora başarı dileklerinin ardından Gemliksporu menfaatsiz seven tüm taraftarları tribünlere beklediklerini,kimlerin bu sevda ya karşı durduğunu
    Gemliksporun kapatılmasından mutluluk duyacak kişilerin başarıya ulaşamayacağının altını çizdi.
    Her zamankinden daha güçlü bir Gemlikpsor için ilçenin tüm dinamiklerinin Gemlikspora sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Başkan Muharrem Özcan TEK RENK KIRMIZI BEYAZ ile sözlerini noktaladı.

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.