İslam, ”Kazanan Gemlik Olacak”

Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, yerel seçimler ve adaylık süreci ile alakalı değerlendirme yaptı. İslam, Gemlik’te beklentilerin yüksek olduğunu ifade ederken, Türkiye Cumhuriyet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ”Gönül Belediyeciliği” kavramını tüm Ak Parti teşkilatlarının benimsediğini dile getirdi.

    İslam; ”Ak Parti’nin yerel seçimdeki çizgisi ‘Tevazu, samimiyet ve gayret’ olarak belirlendi. Önceliklerimiz ise millet ve memleket. Gönül Belediyeciliği kavramı içerisinde, tevazu ve samimiyet, doğrudan vatandaşla Belediyemizin arasındaki sıcaklığın artacağının vurgusudur. Gayret de, kurulduğu günden itibaren Ak Parti Teşkilatlarının olmazsa olmaz prensibidir.

   Ülkemiz ve ilçemiz bugüne kadar Ak Parti kadrolarıyla önemli kazanımlar elde etti. Pek çok hizmetin de, genel merkezimiz, büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyemiz vesilesi oldu. Bugün de, bundan sonra da kazanan Gemlik olacak.

GEMLİK İLE ALAKALI HAYALLERİMİZ VAR

   Gemlik, coğrafi olarak önemli değere sahip bir ilçemiz. Sanayi ve limanlar gibi de önemli avantajlarımız var. Yerel idareler ile vatandaşlarımızın isteklerini de dikkate alarak Gemlik’i bugün olduğundan daha iyi noktaya getireceğiz. İlçemizde vatandaşlarımızın taleplerini dinlerken, bir yandan not etme ve projelerimizi buna göre hazırlama imkanı bulduk. Katılımcı ve ortak akılla alınacak kararlarla, Gemlik’in daha iyi noktaya geleceğine inancımız tamdır.

   Adayımız Genel Merkezimizin değerlendirmeleri sonucunda Berkay Bulut olarak belirlendi. Teşkilatla uyumlu çalışma ile Gemlik adına kazanım sağlanacağını düşünüyoruz. Gelecek dönemde de, merkezi hükümet, büyükşehir ve Gemlik Belediyesi uyumu, özlenen ve istenene Gemlik’e bizi bir adım daha yaklaştıracaktır. Ankara’da Gemlik’ten milletvekilimizin olması da, ilçemiz adına işleri hızlandıracak faktör olacaktır.

   Gemlik’te basit dokunuşlarla çok şeyin değişeceğine inanıyoruz. Samimiyetle bunlara eğilmemiz, vatandaşımıza güven sağlamamız gerekiyor. Yeni dönemden de umutluyuz. Bizlerden beklentilerin farkındayız. Vatandaşlarımız, önümüzdeki süreci bizden önce sahiplenmiş. Bizlerin de bu güvene layık olması gerekir” dedi.

REFİK YILMAZ’A TEŞEKKÜR

   İslam, konuşmasının son bölümünde ise bugüne kadar Gemlik’e önemli değerler kazandırdığını ifade eden Gemlik Belediye Başkanına teşekkür ederken; ”Gemlik, periyodik hale gelen açılışlar, yapılan hizmetler ve kent merkezinin açılması ile Refik Yılmaz döneminde önemli yol aldı. Kurumlara kazandırdığı binalar ve eserleriyle de önemli değerlerimiz oldu. Gerek merkezi hükümet, gerek Bursa Büyükşehir Belediyesi, gerekse Gemlik Belediyesi tarafından yapılan hizmetler, herkesin takdirini kazandı. Bu hizmet ve bayrak yarışıdır. Bu döneme yakışan da, alınan mirasın üzerine koymaktır” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017