Berkay Bulut Teşkilatını Ziyaret Etti

Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Adaylığının açıklanmasının ardından ilk ziyaretini ilçe teşkilatına yapan Belediye Başkan Adayı, başlayan çalışmaları ile alakalı da bilgi verdi.

   İlçe Başkanı Yaşar İslam, ilçe yönetimi, ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları tarafından karşılanan Berkay Bulut’un ziyaretinde, rehavete kapılmamak gerekliliği de vurgulandı.

İSLAM; REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ

   Ziyarette ilk sözü alan Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam; ”5 Kasım 2018 günü başlayan süreç, 13 Kasım da yapılan aday tanıtım toplantısı ile sona erdi. Partimiz istişareler ve fikir telakileri ile devam eden süreçte adaylarını belirledi. Berkay kardeşimiz çocukluğu ve gençliği de Gemlik’te geçmiş, ticaret ile uğraşmış bir isimdir. Aynı zamanda sporu da desteklemiştir. Berkay kardeşimiz bir coşku getirmiştir ama rehavete katılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da vurguladığı gibi ‘Durmak yok yola devam’ çalışacağız” dedi.

BULUT; AK BELEDİYECİLİKTE ÇITA ÇOK YÜKSELDİ

   Ardından söz alan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut ise; ”Doğup büyüdüğüm ve evladı olmaktan gurur duyduğum Gemlik’te aday olmanın mutluluğu bölge milletvekillerimiz ve genel merkezimizce bizlere tebliğ edildi. Bizlere destek olan herkese teşekkür ederim. Hep söylediğimiz gibi, 1974 Gemlik doğumluyum. Rahmetli babam öğretmendi. Öğretmen evladıyım. Balıkesir Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdim sonrasında Arçelik’te yöneticilik ve genel müdürlük yaptım. 2015 yılında kendi firmam olan Bulutoğlu’nu açtım. Gemlik, Yalova, Orhangazi ve Marzim de şubelerimiz var. Tüm şubelerimizde Gemlik’ten isimler çalıştırıyoruz. Bizim zihniyetimizde durmak yok. Seçimler kolay kazanılmıyor. Bu seçim döneminde de aynı özveriyi bekliyoruz.

    Reisimizin günde 3 saat uyuduğu zamanda, biz 4 saat uyuyamayız. Koskoca memleket ile dertlenen reisimiz varken, biz burada dert etmeden duramayız. 31 Mart gecesine kadar, nefes almadan, dinlenmeden çalışacağız. Artık Ak Belediyecilikte çıta çok yükseldi. Bizler mensubu olduğumuz partinin ne kadar hizmetkar olduğunu biliyoruz. Şimdi hizmet belediyeciliğinin üstüne gönül belediyeciliğini ekliyoruz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017