Dördüncü Veteranlar Turnuvası Başladı

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği öncülüğünde, Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Veteranlar Turnuvasının Dördüncüsünün açılışı yapıldı.

Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda yapılan açılış maçına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, kurum ve dernek temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Program öncesinde söz alan GESYAD Başkanı Şükrü Deviren ”Bugün dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Veteranlar Turnuvamız, geleneksek olarak merak edilen ve beklenen turnuva haline geldi. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak kurumlarımız da takım kurarak kendi adlarına turnuvada yer alıyorlar. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığımız takım kurarak aramızda yer alacaklar. Turnuvamıza destek verenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

YILMAZ; NE İŞ YAPARSAK EN İYİSİNİ YAPMALIYIZ

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Bu güzel ve anlamlı etkinlikten dolayı Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneğine teşekkür ederiz. Gemlik’in artık sporla, dostlukla öne çıkmasını arzu ediyoruz. Bu yönde de çalışıyoruz. Gemlik Belediyespor’un son dönemdeki atılımı bizleri de memnun ediyor. U12’den U19 takımına kadar önemli başarılar kazandılar.

Ne iş yapıyorsak, en iyisini yapmalıyız. Sporun da önemine değinirsek, çocukluk yaşlarında aynı takımlarda oynayanlar ve camianın içinde olanlar, bugün de yan yana sosyal hayatlarını sürdürüyorlar.

İlçemizde spora ve sporcuya destek vermeyi sürdürüyoruz. Umurbey’de bulunan bu saha atıl durumdaydı. Zemininde futbol oynama şansı kalmamış, bakımsız ve virane haldeydi. Önce zemin iyileştirmesiyle başladık. Kaliteli Suni Çim ve Tribünlerin yapılmasının ardından önemli bir kompleks haline geldi. Bugün Amatör Kümede önemli maçlara ev sahipliği yapabilen kapalı tribünü olan bir sahada bir yandan spor müsabakaları yapılırken, bir yandan da bu tar etkinlikler gerçekleşebiliyor” dedi.

Belediye Başkanının konuşmasının ardından Gemlik Belediyespor Karate Takımı gösterisi ve GESYAD Halk Oyunları Topluluğunun gösterisi sonrasında başlama vuruşu Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz tarafından yapıldı.

YILMAZ’DAN MECLİS ÜYESİNE PENALTI

Açılış öncesinde dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın, MHP Gemlik Belediye Meclis Üyesi Kenan Çakır’a penaltı atmasıydı. Yılmaz 5 penaltıdan 3’ünü gole çevirdi. Ardından kaleye geçen Ak Parti Meclis Üyesi Bayram Polat ise futbolda gösterdiği başarıyı kalecilikte gösteremedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.