Işık, Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonunda

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Gemlik’i de yakından ilgilendiren komisyonda yer aldı. Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonunda görev yapacak olan Ak Parti Bursa Milletvekili Işık, komisyonun bölge için uygun olduğuna da dikkat çekti.

Gemlik, İznik ve Orhangazi’den önemli destek alan Ak Parti Bursa Milletvekili, sosyal medya hesabında da ”TBMM komisyon seçimlerinde, bölgemize en uygun olan Tarım Orman ve Köy işleri Komisyonuna uygun görüldük. Bizi bu komisyona layık gören büyüklerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

IŞIK KATİP ÜYE OLDU

Komisyonda görevlerin dağıtımında da Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık Katip Üye olarak görev aldı. Komisyon Başkanlığını ise Ak Parti Kart Milletvekili Yunus Kılıç üstlendi. Diğer görevlerde ise MHP İzmir Milletvekili Yunus Kalyoncu Başkanvekili olurken, Ak Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal Sözcü Üye seçildi. 26 kişiden oluşan komisyonda önemli göreve getirilen Zafer Işık, kendisini göreve layık gören komisyon üyelerine de teşekkür etti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.