Belediye Başkanı ve Ak Parti’den Basın Bayramı kutlaması

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret etti.

Gemlik’in geneli ve basının bugüne kadarki süreci üzerine yapılan sohbette, Gemlik’in özellikle yeni donatı alanlarının kazandırıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Yılmaz; ”Balıkpazarında önemli çalışmalar yaptık. Geçmişten bugüne daralmış bölgeydi. Cami çevresinde yaptığımız kamulaştırmalar sonrasında önemli alan kazandırıldı. Vatandaşlarımız cenaze kaldırırken bile zorluk yaşıyordu. Aynı zamanda tarihi doku ile alakalı çalışmalarımız oldu. Balıkpazarını tarihi bir dokuya kavuşturduk. Daha çok yolumuz olsa da, önemli olan adımları gerçekleştirdik” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanvekili Ferhat Doğan ise seçim sürecinden çıkmalarına rağmen teşkilat olarak çalışmalarının aralıksız sürdüğünün altını çizerek; ”Gemlik teşkilatı olarak önemli bir çalışma programının üstesinden geldik. Bu süreçte basından da önemli destek aldık. Hem Basın Bayramınızı kutlar, hem de teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.