Gemlik Kent Konseyinden Manşet Gazetesine Kutlama  

Gemlik Kent Konseyi, 24 Temmuz Basın Bayramı gerekçesiyle Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret etti. Konsey Başkanı Mukaddes Serim ve yönetimini, Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut ve Gazete grafikeri Caner Karcı karşıladı.

Bugüne kadar pek çok etkinliklerinde genel medyadan destek gördüklerini ifade eden Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim; ”Önümüzde önemli bir festival var. Geçtiğimiz yıllarda, farklı zorluklara rağmen üstesinden geldik. Bundan sonraki süreçte de basının desteği ile önemli atılım sağlayacağımızı düşünüyoruz. Festival ilçemiz adına önemli bir marka haline geldi. Düzenli olarak yaptığımız çalışmalarla, Gemlik’in farklı çalışmalarına da müdahil olurken, festivale yakın dönemlerde, enerjimizin büyük bölümünü festival için ayırıyoruz.

Bu yıl, medyada daha fazla yer alacak etkinlikler düşündük. Bu anlamda da sizlerden farklı dönemlerde fikir alacağız. Gazetecilik, toplumun istekleri ile yöneticileri doğrudan buluşturabilen bir meslektir. Basın Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.