UEDAŞ’ta Gemlik Manşet’e ziyaret

Uedaş Genel Müdürlüğü Kurumsal İletişim Uzmanı Melek Poyraz ve Gemlik Yönetiminden Çetin Papuşçu Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret etti. Ziyarette kendilerini Gemlik Manşet İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut, Gazete Grafikeri Caner Karcı ve Gazete Stajyeri Eray Şimşek karşıladı.

Ziyarette Gemlik’te devam eden ve sonraki dönemde yapılacak olan planlamalar ile alakalı bilgi paylaşımı yapıldı. Konu ile alakalı bilgilendirme yapan Çetin Papuşçu; ”Umurbey bölgesinden, yukarıda bulunan köylere giden hatta yenileme çalışmalarımız oldu. İki yıldır devam eden çalışmamızın sonuna yaklaştık. Bundan sonra, enerjinin sağlanması daha hızlı ve uygun olacaktır.

Cihatlı bölgemize yönelik çalışmalarımızın yanı sıra, Gemlik’te yapılan yeni devlet hastanesine özel bir hat çektik. Doğrudan merkezimize bağlı olan hat sayesinde, olası kesintiler en aza indirilecektir. Hastanede herhangi bir sorun yaşanmaması adına özel bir çalışma yaptık. Yeni açılacak olan imar alanlarında da, Belediyenin çalışmalarına göre altyapı çalışması yapmayı düşünüyoruz. Alanlar belirlenince, bizler de sahada olacağız” dedi.

Uedaş Genel Müdürlüğü Kurumsal İletişim Uzmanı Melek Poyraz ise bilgilendirmelerin bu dönemde daha fazla olacağını ve bölgesel çalışmalardan da vatandaşların önceden haberi olacağını ifade ederek, basın aracılığıyla farklı dönemlerde bilgilendirmenin sağlanacağını ifade etti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.