Gemlikspor’da atılım dönemi

Bu yıl Bursa 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Gemlik ekibi Gemlikspor’un yönetimi kahvaltıda Gemlikli basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Fine Kafe’e düzenlenen kahvaltıya Kulüp Başkanı Cumhur Aydın ve yönetimi de tam kadro katıldı. Gemlikspor’un yapılanması ve gelecek hedeflerinden bahsedilirken, öncelikli hedef olarak Profesyonel lig koyuldu.

ŞEFFAF GEMLİKSPOR

Planlama ile alakalı bilgilendirme yapan Kulüp Sözcüsü Tayfun Has; ”Geçtiğimiz yıl yeni yönetim olarak inisiyatif aldık. Yeni kongremiz sonrasında da daha profesyonel bir yapı ile sahaya indik.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz süreçte önemli ölçüde destek oldu. Kendisine teşekkür ederiz. Düzenlemiş olduğumuz gecede de tüm siyasi partilerimizden destek aldık. Birlik ve beraberliğin oluşumunda önemli katkıları oldu.

Gemlikspor olarak, Gemlik’te spor adına ne yapabiliriz düşüncesiyle kurumları ve sporla ilgili konularla ilgilenenleri tek tek dolaştık. Bugüne kadar kurumsal düşünülmediği için önemli sorunlar yaşadık. Doğru yapılanma adına yaptığımız başlangıcın sonuçlarını bugün alıyoruz.

Bizler şeffaf Gemlikspor hedefledik. Bu anlamda önemli aşamaları başardık. Bizler şeffaf olacağız. Hesap vereceğiz. Sizler de bizi denetleyebileceksiniz. Beklentimiz Gemlik’te bulunan tüm spor kulüplerinin bu derece şeffaf olmasıdır” dedi.

HEDEF PROFESYONEL LİG

Ardından söz alan Gemlikspor Genel Kaptanı Emin Doğru; ”iç ve dış transferde 15 futbolcu ile anlaştık. Hedefimizde olan isimler ve Gemlik Belediyespor U19 takımından alacağımız sporcular var. Yapacağımız çalışmalarla Takımımızın iskeletini oluşturacağız. Sadece bu dönemi değil, önümüzdeki dönemi de garantiye almayı düşünüyoruz. Hedeflerimiz bu yapı ile profesyonel lige kadar ilerlemektir” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.