U U9 LİGİ; GEMLİKSPOR 4 – ÇOTANAKSPOR 1

Gemlikspor ve Gemlik Çotanak spor U19 karşılaşması 1. Grup maçlarında Gemlik Suni Çim sahada karşı karşıya geldi. Gemlikspor u19 takımın 4 – 1 üstünlüğüyle biten maçta Gemlikspor’dan Serhat maçın 70’i dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın 9.dakikasında Gemlikspor’dan Selim kaleye vurduğu şutta kaleci topu sektirdi. Seken top Gemlikspor’dan 9 numaralı formayı giyen Eşref’in önünde kaldı ve Eşref maçın ilk golünü atarak takımını 1 – 0 öne geçirdi.

11.dakika da  Gemlikspor’dan Selim kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kalecinin üstünden aşırttığı topla takımının ikinci golünü atarak Gemlikspor’un 2 – 0 öne geçmesini sağladı.

  1. dakikada Çotanakspor’dan Selahattin kaleciden dönen toplu ağlarla buluşturarak takımının ilk golünü attı ve skoru 2-1’e getirdi.
  2. dakika da ise Gemlikspor’dan Buğra ceza sahası dışından sol köşeye nefis bir şut atarak takımının üçüncü golünü attı.

İlk yarı Gemlikspor’un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı ise iki takımın orta sahada karşılıklı ataklarıyla başladı.  Gemlikspor ve Çotanakspor karşılıklı bir sürü pozisyon yakaladı.

  1. dakika da sol köşeden atılan ortayı iyi değerlendiren Buğra takımının dördüncü golünü attı
  2. dakika da ise Gemlikspor’dan Serhat rakibine yaptığı sert müdahale sonrasında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Maç: Gemlikspor’un 4-1 üstünlüğüyle sona erdi.

 

Gemlikspor bu galibiyetiyle ligde toplam 3 galibiyetini alırken zirvedeki yerini de korudu. Önümüzdeki maç için moral depolayan Gemlik ekibi namağlup unvanını sürdürüyor.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.