BASKF Başkan Adayından Kulüpler Birliğine Ziyaret

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Birliği Federasyon seçimleri öncesinde, adaylar çalışmalarına başlarken, Başkan Adayı Cem Gençoğlu, Kulüpler Birliği Takdir Komisyonunu ziyaret etti.

Gemlik ile alakalı çalışmalarını ve Bursa Futbolunda Gemlik’in yerinin önemini anlatan Gençoğlu; ”Gemlik’te spor konusunda önemli bir potansiyel var. Kulüpler Birliği yapılanması ile birlikte de, daha profesyonel çalışma yapılırsa, Gemlik’in yerinin daha farklı olacağını düşünüyorum. Gemlik’ten temsil noktasında da isimleri aramızda görmek istiyoruz. Bursa Amatör Sporunda önemli bir değişimi ve çalışmayı hedefliyoruz. Bunun için de Gemlik’in ve merkezin dışında kalan ilçelerimizin önerileri, bizler adına son derece önemlidir.

Futbolcu fabrikası olan Bursa’da, kulüplerimizin kalkınması adına da çalışma programımızı hazırladık. Yönetimdeki arkadaşlarımızla, ciddi bir çalışma yaparak, bunun sonucunu alacağız. Pek çok kulübümüzle doğrudan görüştük, kanaat önderleri ile bir araya geldik. Elimizde önemli bir envanter oluştu. Bursa Futbolu adına daha iyi şeyler yapmak isteyen kim olursa, bizim aramızda yeri vardır” dedi.

Ekim ay’ında yapılacak seçimler ile alakalı değerlendirme yapan Kulüpler Birliği Takdir Komisyonu Sözcüsü Kazım Bulut ise; ”Bizlerin önceliği Gemlik ve Gemlik kulüpleri. Gemlik olarak bugüne kadar federasyon ile ilişkilerimiz, pek çok etkenden dolayı sıcak yürümedi. Çeşitli dönemlerde takımlarımız da bariz şekilde mağdur edildi. Biz ortak akılla yönetim anlayışını benimsiyoruz. Bu nedenle birlik olarak bizler ve kulüplerimiz, Gemlik’in adına en faydalı olan tarafı destekleme tarafındayız. Cem Bey’in Gemlik ile alakalı önerileri ve düşüncelerinden memnun olduk” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.