Ak Parti Vekillerinden Gemlik Çıkarması

Ak Parti Bursa Milletvekilleri, İl Başkanlığının programı kapsamında Gemlik İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Teşkilat buluşması, Gemlik Bölge Parkında yapıldı.

YAŞAR; ARTIK YARININI GÖREMEYEN ÜLKE DEĞİLİZ

Toplantıda ilk sözü alan Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam; ”Yarınını göremeyen bir Türkiye’den 2023 ve 2071 hedefleri olan bir Türkiye hedefleri olan ülkeye dönüştük. Bunun da ana sebebi, Cumhurbaşkanımızın dünyaya karşı gösterdiği duruştur. 24 haziran seçimleri de, ülkemizin geleceği adına önemli bir sonuç olmuştur. Başarı ve zafer, yine davamızın, Ak Parti’mizin olmuştur. Bizler Ak Parti teşkilatları olarak, sonraki seçime, seçimin ertesi günü hazırlanmaya başlıyoruz” dedi.

YILMAZ; LİDERİMİZİN HEDEFLERİNE KATKI SAĞLIYORUZ

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Geçmiş seçimlerden çıkardığımız derslerle, samimi bir kazanç sağladık. Belediye ve teşkilatların uyumuyla, 7 yılda Gemlik’te önemli hizmetler yaptık. Uyumlu çalışma, gözle görülür bir hizmeti ortaya çıkarıyor. Liderimizin hedefleri büyük. Bunlara katkı sağlamak da bizleri mutlu ediyor” dedi.

IŞIK; YEREL SEÇİMLERİN STARTINI BURADAN VERİYORUZ 

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ise; ”Teşkilatımızda herkes, her an farklı görevler alabilir. Bizim ilçe başkanlığımız sona erdiğinde, teşkilat disiplinine uymamız sonucunda, milletvekilliğine layık görüldük. Yorum yapmaksızın, teşkilat kurallarına uymak önemlidir. Bize sadece çalışmak, fitne ve fesattan uzak durmak düşüyor.

Burada birbirini seven bir ekip görüyorum. Ak Parti teşkilatının gücü de buradan geliyor. Belediyemizde de, uyumlu bir çalışmaya şahitlik ediyoruz. Yerel seçimlerin, Gemlik adına startını bugünden verdik. Buna göre çalışmalarımıza başlamalıyız” dedi. Diğer milletvekilleri de İl Başkanı Salman, Efgan ala ve Hakan Çavuşoğlu’nun konuşmaları öncesinde söz aldılar.

SALMAN; ÇALIŞAN TEŞKİLATLAR ÜLKEYE FAYDA SAĞLIYOR

Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman; ”TBMM’deki çalışmaların ardından milletvekillerimizle, STK ve teşkilatları ziyaret ediyoruz. Birbirini seven ve çalışan teşkilatlar, Ak Parti ve ülke için her zaman fayda sağlamıştır” şeklinde konuştu.

ALA; UMARIM DİĞER İSLAM ÜLKELERİ DE DEMOKRASİYLE TANIŞIR

Eski İçişleri Bakanı ve Bursa Milletvekili Efgan Ala ise; ”Hem STK, hem teşkilatlarımızı ziyaret ederek bazı hassasiyetlerimizi paylaşıyoruz. Tecrübelerimizi aktarıyor, değerlendirmelerini alıyoruz. Demokratik bir seçim yaptık. Büyük bir oyunu bozmuş olduk. Kardeşimiz olan islam ülkeleri de, umarım demokrasiye geçer ve sorunlarından arınır. Gemlik 38 ve 48 bandı arasında gidip geliyor. Bizim sonraki hedefimiz %50’nin üzeri olmalı” dedi.

ÇAVUŞOĞLU; FİTNE VE FESATA FIRSAT VERMEMELİYİZ

Son olarak söz alan Önceki Dönem Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu; ”Bugüne kadar bizler anlattık. Bu süreçte sizleri dinlemek için programlar düzenliyoruz. Milletvekillerimizin sözlerini dinleyince bir kez daha anladım ki, bizler çok güçlü bir kadroyuz. Gemlik İlçe Teşkilatı da güçlü bir kadro. Bu ülkenin kadim bir devlet geleneği var.

Bizler ülkenin geleceğini hesap ederken, seçimde rakibimiz olsan CHP şaşırmış durumda. Belediye seçimleri de bizler için çok önemlidir. Fitne ve fesadı birlik olarak bozmalıyız. Dedikodulara fırsat vermemeliyiz. Görev verilmeyince, gönül koymayacağız. İçimizde hesap yapmayacağız. İçinden hesap yapanın nasibi yoksa, istediği kadar hesap yapsın, iki dünya bir araya da gelse olmaz. Bu nedenle gönülden çalışmalı, gönülden hizmet etmeliyiz.

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.