Hastaneye bir alternatif yol daha

Gemlik Devlet Hastanesine ulaşım ile alakalı çalışmalar Gemlik Belediyesi tarafından devam ederken, bir yandan da alternatif yollar oluşturuluyor.

Gemlik Belediyesi tarafından binası yapılan İlçe Tarım Müdürlüğünün yan tarafında bulunan sokaktan, başlatılan asfalt çalışmaları, Gemlik Devlet Hastanesi yoluna ulaştı. Hem bölgede bulunan düzensiz yollar asfaltlanırken, hem de Otoyoldan çevre yoluna giren vatandaşlar için, ikinci ışığı bekleme zorunluluğu ortadan kalktı. Hem geçişteki trafik yoğunluğunu azaltması, hem de hızla gelişen bölgede yolların asfaltlanarak mahalleye daha iyi hizmet sunulmasını amaçlayan çalışma, bölgede yaşayanlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

YILMAZ ÇALIŞMALARI YAKINDAN İZLEDİ

Çalışmaları yakından izleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Daha önce atıl ve bakımsız durumda kalan, çevre yolu ışıklarının karşı tarafı, artık hem donatı alanlarıyla, hem yeşil alanıyla, parkları, okulları, Ziraat Odası ve Tarım Binasıyla yeni bir merkez haline geldi. Bir yandan da bölge parkındaki çalışmalar göz önüne alındığında, yeni yerleşim yerleri, Gemlik’in eski yerleşimine göre hem daha konforlu bir yaşam vaat ederken, hem de sosyal anlamda önemli kazanımları beraberinde getiriyor.

Yeni yaptığımız çalışma ile yeni Devlet Hastanesi yoluna bir yandan alternatif üretiyor, bir yandan da sokaklarımızın eskiyen yollarını da yenileme imkânı buluyoruz. Bölgeye kazandırdığımız çocuklarımız için oyun alanları ile de, bölgemizi daha yaşanılabilir bir yer haline getiriyoruz” dedi.

ÇOCUKLARA HEDİYELER DAĞITTI

Yılmaz’ın bölgede yaptığı incelemeler sonrasında çevresini saran çocuklarla olan diyalogları ilgi çekerken, çocuklar ve mahallelilerle yaptığı sohbet sonrasında, çocuklara oyuncak dağıttı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017