Köyler’de de Refik Yılmaz Hasreti

Cumhur ittifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz’a Gemlik köylerinden de büyük ilgi
Cumhur ittifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz şehir merkezinde olduğu gibi Gemlik köylerinde de hasretle bekleniyor.
Gemlik Köy mahallerininden Fındıkcak hariç tamamını ziyaret eden Cumhur ittifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz ve Cumhur ittifakı mensupları Mahalle muhtarları ve köylüler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandılar. Yılmaz ziyaret edilen köylerde yaptığı konuşmalarda Gemlik köylerinin tüm sorunlarını bildiklerini ve göreve geldiklerinde her zaman köylüler ve zeytin üreticileriyle birlikte olacaklarının altını çizdi. Yılmaz “Büyükşehir yasası gereği mahalle olan köylerimize de hizmetlerin daha güzel daha etkili ve pratik olarak gelebilmesi için Gemlik ve Bursa Belediyesinin birlikte Cumhur ittifakında olması gerekliliğine işaret ederek ‘ Bu bir ideolojik seçim değil bu bir yerel seçim ,bu anlamda daha güzel hizmet için Gemlik’te bize ve Bursa’da Belediye Başkan Adayımız Alinur Aktaş’a desteklerinizi bekliyorum’ diye konuştu
Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Taşar ‘da köy ziyaretlerinde ‘ İlçemize bağlı tüm köylerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Onların hem hal ve hatırlarını sormak hem de sorun ve sıkıntılarını dinlemek adına hem de 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde desteklerini istemek adına köy ziyaretleri gerçekleştirip Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine selamını iletiyoruz’ ifadelerini kullandı.
MHP Gemlik İlçe başkanı Emrah Keskinden’de Başkan adayımız ve partililerimizle beraber hep birlikte köyleri ziyaret ettiklerini belirterek ‘İlçemize bağlı tüm köylerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Onların hem hal ve hatırlarını sormak hem de sorun ve sıkıntılarını dinlemek adına hem de 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde desteklerini istemek adına köy ziyaretleri gerçekleştiriyoruz’ diye konuştu.
Refik Yılmaz döneminde Kurşunlu, Kumla, Katırlı, Şahin Yurdu, Cihatlı, Adliye, Muratoba köylerine yapılan halı sahalar; Engürü, Kurtul, Feyziye, Küçük Kumla köylerine yapılan mahalle konakları; Kumla sahil, Büyük Kumla, Küçük Kumla, Haydariye, Muratoba, Feyziy

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017