GTSO’dan Üyelerine Yeni Bir “Nefes”

  GTSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Nefes Kredisi’ni bir kez daha üyelerinin kullanımına sundu. Uygun faiz ve ödeme koşulları ile GTSO üyelerine 50 bin TL kredi desteği sunulacak. 8 banka işbirliğiyle yapılacak ‘Nefes Kredisi’ için başvurular 21 Eylül 2018 Cuma günü başlayacak.

  Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere gerçekleştirilecek KOBİ Destek (Nefes) Kredisi protokolü 31 Ağustos 2018 tarihinde imzalanmıştır.

Bu çerçevede Odamız Üyeleri,  aşağıda bahsedilen bankaların şubelerinden 21 Eylül 2018 Cuma günü itibarıyla başvuruda bulunarak kredi kullanabileceklerdir.

“Kullandırılacak  Kredinin Brüt Faiz Oranı Aylık % 1,85’dir”

  Konu hakkında açıklama yapan GTSO  Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir; “Üyelerimizin kullanacağı Nefes Kredisi 6 ay anapara ödemesiz, 12 ay eşit taksitli geri ödemeli toplam 18 ay vadelidir.

  Kredilendirmede tüm risk ve  teminatlandırma  protokol imzalanan bankalara ve Hazine ve Maliye Bakanlığının sağladığı destekle KGF’ye ait olacaktır.

  Protokol imzalanan bankalar KGF’ye ödenecek %0,03 kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden herhangi bir masraf komisyon talep etmeyecektir. Üyelerimiz Nefes Kredisini 8 bankadan kullanabileceklerdir” dedi.

Nefes Kredisi Verecek Bankalar

 ·         Ziraat Bankası

·         Halkbank

·         Vakıfbank

·         İş Bankası

·         Garanti Bankası

·         Yapı ve Kredi Bankası

·         Ziraat Katılım

·         Vakıf Katılım

   Ağdemir ; “KOBİ’ler krediye başvurabilmek için öncelikle Odamızdan açıklama olarak “KOBİ Destek (Nefes) Kredisi Başvurusu İçindir” ibareli  faaliyet belgesi almaları gerekmektedir.

Bu belge olmadan banka talep kabul etmeyecektir. Üyelerimiz 21 Eylül 2018 Cuma  gününden itibaren Nefes Kredisi kullanmaya başlayabilirler” ifadelerini kullandı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017