Linea Team TR Gemlik Açıldı

Gemlik Altınayak Kulübü Lokalinin yanında, LineaTeamTR’nin Gemlik Şubesi açıldı.

Açılışa Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, BBP Başkanı Hacı Ömer Yavuz, Cadde Hikayeleri Grubu, Linea Team Tr Bursa ekibi, Gemlik Modifiye grubu ve Gemlik’te bulunan Linea Team üyeleri katıldı.

MODİFİYE GÖSTERİSİ

Program öncesinde modifiye araçların gösteri yaptığı ve çevrede bulunanlardan yoğun ilgi gören açılışta, modifiye ve araç tutkunları da yer aldı. Ses sistemi dikkat çeken Minibüs ile İron Man konseptiyle hazırlanan araç ilgi odağı olurken, İstanbul da fuara katılacak olan arabalar da ilçeye geldi.

Açılışta söz alan Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki; ”Gemlik’te ortak değerleri olan gençlerimizin bir araya gelmesi bizleri de memnun etti. Bu toplumun farklı birlikteliklerle duyarlılık geliştirmelerinden son derece mutluyuz. Gençlerimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Ardından söz alan Hacı Ömer Yavuz ise; ”Altınayak altında önemli işler yapılıyor. Gemlik Linea Team da önemli işler yapacaktır. Uyuşturucunun batağında olan ve ahlaki değerleri gün geçtikçe azalan Gemlik’te duyarlılığın önemli olacağına inanıyorum. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi de protokol üyeleri ve davetliler tarafından kesildi. LineaTeamTr Gemlik şubesinin sorumluluğunu Yetkin Çetin ve Umut Aktaş üstlenecek.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017