Gemlikspor U19 namaglup şampiyon

Gemlik Spor U 19 takımı, ligin bitimine iki maç kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Şampiyonluk Kupasını alacağı müsabakada ise iddialı rakipleri İznikspor ile Gemlik Atatürk Stadyumunda karşılaştı.

Müsabakayı Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Spor Müdürü Sabri Kahraman, Kulüpler Birliği Başkanvekili Kazım Bulut, Gemlikspor Başkanı Cumhur Aydın ve yönetimi, BASKF Tertip Komitesi Başkanı Mustafa Beşen, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, Ak Parti İlçe Yönetimi, Kulüpler Birliği yönetimi ve çok sayıda seyirci izledi.

Maçın ilk anlarından itibaren Gemlikspor, İznikspor karşısında üstünlüğünü gösterdi. İznikspor’un 10. dakikada ceza sahası içerisinde yaptığı faul sonucu Gemlikspor penaltı kazandı. Gemlikspor’da topun başına geçen Batuhan penaltıyı gole çevirdi. Ardından İznikspor’dan Ali Cengiz 19. dakikada takımının tek golünü ağlarla buluşturdu. İlk yarı 1 – 1 berabere bitti.

İkinci yarıda ise Gemlikspor adeta rakibini ekarte etti. Gemlikspor’dan 11 numaralı formasıyla Seyit, kalecinin üzerinden aşırtarak takımının ikinci golünü attı. Gemlikspor rakibin üstünde baskıyı kurarken maçın 63 dakikasında gelişen atakta Gemlikspor’dan Tansel muhteşem bir rövaşatayla topu filelere gönderdi. Gemlikspor’da Tansel son dakikalarda tekrar sahneye çıkarak kalecinin yanından topu ağlarla buluşturdu ve skoru belirleyen golü attı. Bu maçla beraber Gemlikspor U19 şampiyonluğu garantiledi.

İZNİKSPORLU OYUNCUDAN PROVAKASYON

İznikspor’dan Ömer Faruk, sahayı gerdi. Saha bir anda karıştı, araya giren emniyet ekipleri ve teknik ekipler olayları yatıştırırken  çıkan tartışma sonucu Gemlikspor’dan Mehmet İznikspor’dan Ömer Faruk kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı

KUPAYI REFİK YILMAZ VERDİ

4-1 biten müsabaka sonrasında Şampiyonluk kupasını Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz takım kaptanına verdi. Oyuncuları kutlayan Gemlik Belediye Başkanı, ”Bu yıl başarılar ve kupalar alıyoruz. İyi giden işleri, bizler de destekleriz. Gemlikspor yönetimini, antrenör kadrosunu ve oyuncu kardeşlerimizi kutluyorum. İnanıyorum k bu yıl, A takım bazında da önemli başarılar kazanacağız” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017