Kulüpler Birliğinden Belediye Başkanına Teşekkür

Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür plaketi takdim etti.

Geçtiğimiz aylarda oluşan yönetimiyle, 1. Amatör Kümedeki takımların eksiklerini tamamlamak için çalıştıklarını, ardından altyapı ağırlıklı oluşan takımlara destek olduklarını ifade eden Kulüpler Birliği yönetimi, ziyaretlere takımlarına liglere başlaması ile start verdiklerini belirtti.

YILMAZ; ÖNCELİK KENDİ SPORCULARIMIZ

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise; ”Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği, işini doğru yapan ve spora hizmet eden isimlerden oluşuyor. Bu yıl da, fark yarattıklarını görüyor, bizler de memnuniyetle izliyoruz. Gemlik’te bulunan amatör spor kulüplerinden beklentimiz, altyapılara daha fazla önem vermeleri ve üst gruplarda, Gemlikli sporcuların oynamaları ilçemiz adına önemlidir.

Geçtiğimiz hafta gençlerimizin maçlarını izledik ve kendileriyle gurur duyduk. Gemlik’te sporda da güzel şeyler oluyor. Bu anlamda önemli bir sorumluluk üstlenen kulüpler birliği yönetimimizi kutluyorum. Entegre olarak yaptığımız çalışmaların da sonuçlarını almak, bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor.

ÖNEMLİ TESİSLER KAZANDIRDIK

Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren Gemlik’te önemli tesisler kazandırdık. Artık köylerde bile gençlerimizin spor yapma imkânını sağlayacak halı sahaları oluşturduk ve hizmete açtık. Bizler spora ve sporcuya destek vermeye devam edecek, farklı branşların da açılmasında öncülük edeceğiz” dedi.

Ziyaretin sonunda ise Kulüpler Birliği Başkanvekili Kazım Bulut ve Kulüpler Birliği Yönetimi, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a, bugüne kadar kulüpler birliği ve kulüplere verdiği destek adına teşekkür plaketi takdim ettiler.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017