GTSO’dan 800 öğrenciye eğitim desteği

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası, geleneksel hale getirdiği eğitim desteğine, bu yıl da devam etti. Öğrencilere verilen giyim desteği 40 bin TL Odalar ve Borsalar Birliğinden, 20 Bin TL ise Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından karşılanarak sağlandı.

Desteğin yapıldığı ilk günde Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, GTSO Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ile Oda Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Pınar Akın da, desteğin öğrencilerle buluşmasına kampanyasına bizzat katılım sağladı.

GTSO’nun eğitim desteği ile alakalı değerlendirme yapan Oda Başkanı Paşa Ağdemir; ”Çocuklarımız en kıymetli değerlerimiz. GTSO Eğitime %100 Destek Politikası kapsamında her koşulda çocuklarımızın eğitim süreçlerini desteklemekte ve katkılar sunmaktadır. Bizler, bir yandan öğrencilere çeşitli burslar verirken, bir yandan da giyim ve diğer ihtiyaçları karşılayarak ailelerimizin ellerini rahatlatıyor, başarılı öğrencilerimizi de ödüllendirmiş oluyoruz. Geçmiş dönemde başlattığımız destek, yönetimimizde de devam ediyor” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017