GEMLİKSPOR İLK MAÇINDA BERABERE

Gemlikspor 1. Amatör Küme 4. Grup ilk karşılaşmasını Bursa Panayırspor tesislerinde Panayırspor’la karşılaştı.

Maça Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Sertaslan, Kulüpler Birliği Başkan Vekili Kazım Bulut ve yönetimi katıldı.

Kıran kırana mücadele ile geçen maç 1 – 1 berabere sona erdi.

Maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklar ve gol arayışlarıyla başladı. İki takımda birbirlerinin kalesini yoklarken Panayırspor’dan  7 numaralı formasıyla Furkan Gönül kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Gemlikspor’da 9 numaralı formayı terleten santrafor Yıldıray, 30.dakikada  kendisine atılan ortayı kale ağlarıyla buluşturdu ve takımını 1 – 0 öne geçirdi. İlk yarı bu şekilde sona erdi.

İkinci yarıda ise Gemlikspor kişi fazlalığı avantajını sahaya yansıtamadı. 70 dakikada Gemlikspor’dan 4 numaralı formasıyla Ersin Öğe, hakemin ikinci sarı kartının ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İki takımda 10 kişi kaldı.

Maçın 85. dakikasında Maçın hakemi Mucubir Rahman, tartışmalı bir penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Panayırspor’dan Onur Yazgan penaltıyı gole çevirdi ve skoru belirleyen golü attı. Tartışmalı maç  1 – 1 berabere bitti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017