ÖZCANBAZ; YEREL SEÇİME HAZIRIZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yerel seçimlerde Cumhur İttifakının olmayacağını açıklamasının ardından, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz da, yerel seçimler ile alakalı açıklama yaptı. Gemlik’in sahil bölgesi olmasından ve oy oranların değişkenliğinden dolayı MHP’nin yerel seçimlerdeki tavrı da merak ediliyordu. Konuya ise İlçe Başkanı Özcanbaz açıklama getirdi.

Aday Adaylığı ve Meclis Üyesi Adaylığı sürecinin önümüzdeki günlerde başlayacağını ifade eden İlçe Başkanı Özcanbaz; ”Gemlik’te, tüm yerel seçimlerde oyumuzu katlayarak artırdık. En ciddi çıkışı her dönem gösteren Milliyetçi Hareket Partisi, bu döneme de damgasını vuracak, geçtiğimiz dönem kıl payı kaçırdığı Belediyeyi, bu defa alacaktır.

ADA BAZLI YERİNDE DÖNÜŞÜMÜ BİZ GÜNDEME GETİRDİK

Gemlik’in sorunları ile alakalı her dönem en ciddi muhalefeti MHP göstermiştir. Borusan ve Çimtaş’a yapılan usulsüz satış, Gemtaş’ta alınan huzur hakları, KHK ve ”Gemlik Taşınacak” söylemi ile yaşanan kargaşa sonrası ada bazlı yerinde dönüşüm ifadelerini de ilk MHP Gündeme getirdi. İlçenin menfaatlerini savunan MHP, Belediye Başkanı Refik Yılmaz a yargı yolunun açılmasını da sağlamıştı. Gemlik’i tüm siyasi görüşler yönetti, sıra MHP’de. Nisan’ın ilk gününde Gemlik Belediyesini kazanacağımıza inanıyoruz.

Gemlik Belediyesinin iyi yönetilmediğini ve yaşanan aksaklıkları hepimiz biliyoruz. Son olarak toplu konutlarda yaşanan karmaşa, ilk etap sonrasındaki kura çekimlerinin sonuçları, vatandaşları tamamen tedirgin etmiştir. Kurada ismi çıkanlardan kaç tanesi, konutları almıştır? Bu konu ile alakalı önümüzdeki dönem açıklama yapacağız.

ADAYIMIZ VE MECLİSİMİZ GEMLİK’İN KABULÜNÜ ALACAK

Sın yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, coğrafyamızdan dolayı ülkemizin etrafının ateş çemberi olması, iç ve dış tehditleri göz önüne alarak milli meselelerde, ülkemizin bölünmez bütünlüğü adına tavrımızı koyduk ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile genel seçimlerde, ittifak yaptık.

Geçmişten bugüne Gemlik’i her siyasi parti yönetti. Gemlik’te yapılan güzellikler varsa, emeği geçenlere teşekkür ederiz. Fakat, Gemlik güzel yönetilmiyorsa, sorumlusu bizler değiliz. Gemlik’in menfaatine olan bütün meselelerde, mecliste yönetime destek olduk. İlçemizin menfaatine olmayan her konuda da en ağır muhalefeti yine bizler yaptık. Artık hemşerilerimizden yetki istiyoruz. Gemlik’in, daha yaşanabilir bir ilçe olması, esnafın ve vatandaşın yüzünün gülmesi için, vizyon sahibi, sosyal hayatı ön planda tutan, bir yönetime acilen ihtiyacı vardır. Gemlik için yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Özcanbaz, konuşmasının sonunda, süreç ile alakalı bilgilendirmeyi de önümüzdeki günlerde yapacağının altını çizdi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017