AK PARTİ’DEN KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Ak Parti Kadın Kolları tarafindan Organize edilen yemekte kadın girişim dernekleri, kadın muhtarlar ve muhtar adayları, dernek başkanlarının eşleri bir araya geldiler.
Yemeğe Ak Parti Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz’da eşi ile birlikte katıldı ve Görev yaptığı dönemde Gemlik’te kadınlar için yapılan hizmetleri ve verilen destekleri anlatarak , İnşaallah yeni dönemde bu hizmetlerimize artırarak devam edeceğiz dedi.
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Beki katılımcılara yaptıkları her çalışmada kadınlardan aldığı desteğe teşekkür ederek şunları söyledi;
“Kadın ana, Kadın yar, Kadın mimar…
İçinde yaşadığımız toplumun yarısı kadınlardan oluşur, yarısını da doğurup yetiştiren analardır.Kadınlar dünyanın nadide narin çiçekleridir.Kadın değer gördükçe toplumda değer bulur,gelişir,kalkınır.Yetişen bireylerin kalitesi yükselir. Kadın, hayatın her alanında kilit noktadır.Kadın gelecektir, uygarlıktır.
Kadına manevi değerlerimizden kaynaklanan en büyük kıymeti bizim milletimiz vermiştir.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, geçen yüzyıldan beri kadınların hak ve eşitlik talepleri ile birlik ve dayanışmasının sembolü olarak kutlanmaktadır. 8 Mart; Kadınların cinsiyet ayrımcılığı, şiddet, fırsat ve kaynak eşitsizliği ile siyasette yer alma çabalarının gündeme getirilmesi açısından büyük önem arz etmektedir.
Kadınlara uygulanan her türlü şiddet ve ayrımcılık; kesinlikle kabul edilemez ve çağ dışıdır. Kadınlarımızı ikinci sınıf olarak gören, onları rengine, inancına ve kılık kıyafetine göre ayırıp aşağılayan hiçbir zihniyet kabul edilemez.
Bizler AK Parti Kadın Kolları olarak, beş milyon üyemiz ile dünyanın en büyük kadın hareketiyiz. AK Parti iktidarı, kadını merkeze alan kararlı duruşuyla; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi “Kadınlar siyasetin nesnesi değil öznesi olacaktır” şiarıyla bu alandaki tavrını ortaya koymuştur. AK Parti iktidarı süresince anne-çocuk sağlığından kız çocuklarının okullaşmasına, kadına yönelik şiddetle mücadeleden iş hayatındaki ayrımcılığı önlemeye yönelik tedbirlere, kadına yönelik pozitif ayrımcılıkların Anayasa ile kontrol altına alınmasından haklarını kullanmaları noktasında k

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017