MHP’de Başvuru Süreci Başladı

Yerel İdareler Seçimleri ile alakalı partilerin çalışmaları devam ederken, Milliyetçi Hareket Partisinden yapılan açıklamada, Belediye Başkan Adaylığı ve Meclis Üyeliği ile alakalı sürecin başladığı ifade edildi.

5 Mayıs ve 13 Kasım arasında başvuruların parti binasına yapılacağını ifade eden MHP İlçe yönetimi, başvuruların ardından sürecin hızlanacağını ve MHP’nin Gemlik’te seçimin favorisi olacağını iddia etti.

ÖZCANBAZ; ÖNCELİĞİMİZ ORTAK AKILDIR

Konu ile alakalı değerlendirme yapan MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, ”Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, her yerel seçimde, oyunu katlayarak Gemlik’in teveccühünü kazanmıştır. Bu yerel seçimde de, adayımız ve yönetimimizle, Gemlik’te favori olacağız. Belediye Başkanlığını kazanmamızda, herhangi bir engel yok. Aday tanıtım törenimiz ve çalışmalarımız sonrasında da, tüm Gemlik’in buna kanaat edeceğine inanıyoruz.

Gemlik’in sorunlarına, eksiklerine ve önceliklerine hakim bir hareketiz. Beyannamemizi de buna göre hazırlayacağız. Bizim önceliğimiz, her zaman ortak akıldır. Biz bir mahalleye hizmet yapacaksak, öncelikle mahallelinin fikirlerini alacağız.

Adaylık süreci ile alakalı da, gelen talepler bizi süreci başlatmaya itti. Sürecin başlamasının ardından, yol haritamızı belirleyeceğiz. Kararlarımızı vermeden önce, niyeti olan vatandaşlarımızı da değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017