Kuzey Planlarında Çözüme Doğru

Gemlik Belediye Meclisinden geçen ve Büyükşehir’e gönderilen Kuzey İmar Planlarının Büyükşehir meclisinde beklemesi, Gemlik’te de tepkilere neden oldu. Sosyal Medya ve Whatsupp grubu kuran Kuzey İmar Planlarında yerleri bulunan vatandaşlar, çözüm için Ak Parti İlçe Başkanlığının kapısını da çaldı.

ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞILIYOR

Konu ile alakalı, öneriyi de getiren Ak Parti kanadından alınan bilgilere göre, öneri üzerinde çalışma yapılacağı ve yakın zamanda çözüm adına önemli adımlar atılacağı kaydedildi.  Kuzey İmar Planlarının çözümü ile alakalı, çalışmaların parti kanadında başladığı ve kısa sürede çözüme ulaşacağı öğrenilirken, kat artışı ile alakalı da yakın zamanda net açıklama yapılacağı öğrenildi.

VATANDAŞLAR ACİL ÇÖZÜM BEKLİYOR

Gemlik’in dönüşümü ve büyümesi adına da önemli değere sahip olan Kuzey İmar Planları ile alakalı, bölgede bulunan hak sahipleri, sürecin hızlandırılması ve 7 yıldan uzun süredir devam eden sorunun çözüme ulaşması gerektiğini ifade ettiler. Bölgede bulunan arazilerde herhangi bir zeytin üretiminin de söz konusu olmadığını, bölgenin uzun yıllar önce zeytinlik vasfını yitirdiğini de tekrar dile getirdiler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017