Vefaspor Durdurulamıyor 12-2

Bursa 1. Amatör Kümede mücadele eden Gemlik ekibi Vefaspor, oynadığı 9 müsabakanın tamamını kazanarak liderliğini perçinledi. Rakibi İnegöl Doğanspor’un da 2-2 berabere kalması sonrasında puan farkını açan Vefaspor, haftaya Umurbey’de İnegöl Doğanspor ile karşılaşacak Gemlik ekibi, müsabakayı kazanırsa, Bağlarbaşı ile liderlik mücadelesi vermeye başlayacak.

DEPLASMANDA 12 GOL

Karacabey Esnafspor ile deplasmanda karşılaşan Vefaspor müsabakanın ilk yarısında fırtına gibi eserken ilk yarı 8-0’lık skorla sona erdi. İkinci yarıda da 4 gol daha bulan Gemlik ekibi kalesinde de 2 gol gördü. 9 maç sonunda 27 puana ulaşan Vefaspor rakip kalelere 50 gol bırakırken, kalesinde de 9 maçta 5 gol gördü.

TAKIM DAHA DA BÜYÜYECEK

Gemlik Vefaspor yönetiminden yapılan açıklamada, uyum içinde çalışan yönetim ve teknik kadronun kazanımlarıyla, Gemlik’in adını en iyi şekilde temsil ettikleri ve Bursa kamuoyunda önemli bir isim olduklarını vurguladılar. 1. Amatör Kümedeki başarının hedefleri içinde sadece basamak olduğunu ifade eden yönetim, önümüzdeki yıllarda daha büyük hedeflere ulaşacaklarının da altını çizdiler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017