Gemlik Dörtyol da araç takla attı

Gemlik Dörtyol mevkiinde meydana gelen olayda, 16 AAP 213 plakalı araç, kontrolünü kaybederek takla attı. Dörtyol köprüsünün direklerine de çarptığı gözlenen araçta iki kişi yaralandı.

Yağış altında akan trafikte yaşanan olayda yaralanan iki şahıs 112 ekipleri tarafından Gemlik Devlet Hastanesine kaldırılırken, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik büro ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Yapılan çalışma sonrasında takla atan araç çekici ile kaldırılırken, yol çekici gelene kadar emniyet müdürlüğü ekiplerin kontrolünden tek şerit olarak devam etti. Kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.




Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

One thought on “Gemlik Dörtyol da araç takla attı

  • Aralık 12, 2018 tarihinde, saat 12:21 pm
    Permalink

    Yalan konuşuyorlar.kamulaştırılarak okul bahçesine ilave edilecek olan baba yadigarı evimize ilgili 31 Temmuzda imzaları atarak ulaştık. Bu güne kadar bir ödeme yapılmadığı bir yana 2 kattaki kiracılarımızda evimizi boşalttığı için ayda 1000 TL kaybımız var. Kendi alacaklarına Aslan kesilen belediye ödemeye gelince ödenek sıkıntısı oluyor. Cevre kirliliğinden dolayı kesilen para cezası yüzünden 2 kez aracımın başladıkları yetmezmiş gibi aynı suçtan yani C çevre kirliliğinden 1 yıl hapis cezasıda aldım.Evimiz 11 Eylül ilkokulu ile sınır.

Yorumlar kapatıldı.