Maksude Toplu Coşkun Cumhuriyet Mahallesine Muhtar Adayı

Gemlik Cumhuriyet Mahallesinde muhtarlık seçimi renk kazanırken, Gemlik’in tanınan isimlerinden Mustafa Toplu’nun kızı Maksude Toplu Coşkun’un adaylığı dengeleri değiştirdi.

Maksude Toplu Coşkun, Durmuş Ergül, Hakan Özgeç, Tansel Aşkın, Mine Aydınlı, Arzu Koçak Alaban, Onur Aksoy,  Ayfer Yıldız ve Çiçek Sarışen isimlerinden oluşan aza listesi ile Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret eden Coşkun’u Gemlik Manşet Gazetesi imtiyaz sahibi Kazım Bulut karşıladı.

COŞKUN; MUHTARLIK HİZMET NOKTASI OLMALI

Maksude Toplu Coşkun, Cumhuriyet Mahallesinin hızla büyüdüğünü ve önemli bir kesime hitap ettiğini dile getirerek; ”Muhtarlığın rutin işlerinin dışında faaliyetler yapmak istiyoruz. Muhtarlık bünyesinde geceler düzenleyerek, elde edilecek gelirle öğrencilere burs vermek istiyoruz. Cumhuriyet Mahallesi, sosyal ve kültürel anlamda faaliyetlere ev sahipliği yapmalı.

Bir yandan spor tesislerinin yapılması adına çalışmalar başlatacağız. Bu konularda girişimci davranırsak, pek çok meselenin de üstesinden geliriz. Sokak hayvanları ile alakalı da çalışmalarımız olacak. Halk Eğitim ile görüşerek mahallemizde faaliyetler ve kurslar düzenlemeyi düşünüyoruz.

CUMHURİYET MAHALLESİNDE ULAŞIM ÇÖZÜM BULMALIYIZ

Cumhuriyet Mahallemizin en önemli sorunlarından biri de ulaşım konusu. Toplu ulaşım konusunda alternatif çözümler oluşturmalıyız. Toplu ulaşımda çözüm sağlanmasıyla birlikte, ulaşımda engelliler ile alakalı çözümü sağlamalıyız. Engellilerin binebileceği araçlar Cumhuriyet Mahallesinde bulunmalı veya alternatif olarak belli saatlerde engellilere yönelik araç sağlanmalı. Bu konuda bizlerin de girişimleri olacak” şeklinde konuştu.

Maksude Toplu Coşkun, 31 Mart seçimlerinin ülke ve Gemlik’e hayırlı olmasını dilerken, seçimlerde iddialı olduğunu ve Cumhuriyet Mahallesinin hak ettiği hizmeti alması için çalışacağını kaybetti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017