Mumcu spekülasyonlara nokta koydu; Biz Adayımızı Açıkladık

İyi Parti Gemlik İlçe Başkanı Birol Mumcu, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu’nun mesajı sonrasında çıkan spekülasyonlara cevap verdi. İyi Parti’nin içinde Gemlik’te olan ilçelerde aday açıklamasından sonra sosyal medya mesajları ile başlayan tartışma ve dedikodulara karşı cevap veren İlçe Başkanı, ”Adayımız Adnan Bıyıklı” dedi.

TATLIOĞLU’NA MESAJ YAZMIŞTI

Tartışmanın fitilini Gemlik’te Dr. Adnan Bıyıklı’yı da aday olarak açıklayan Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu’nun paylaşımına, Musavat Dervişoğlu’nun ”Belediye Başkanı aday adayımız demek istediniz galiba Sayın Tatlıoğlu. Zira sürdürülen görüşmeler kapsamında hiç kimseye aday ilan etme yetkisi vermedik” cevabı üzerine, Tatlıoğlu’da paylaşımını değiştirdi.

Süreçte en dikkat çeken açıklama ise İyi Parti Gemlik İlçe Başkanı Birol Mumcu’dan geldi. Yerel dinamiklerin de önemli olduğunu vurgulayan Mumcu; ”Bizler, Gemlik halkının isteklerine ve taleplerine yönelik çalışma yaptık ve Dr. Adnan Bıyıklı’yı adayımız olarak açıkladık. Bugüne kadar genel merkezimizin tavrını bekledik. CHP Belediye Başkan Adayı projelerini tanıttıktan sonra da, tek yanlı görüşmeyi kabul edemezdik. Açıklama da dediğimiz gibi, bundan sonra görüşme olacaksa, ancak adayımız Adnan Bıyıklı isminin altında olabilir” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017