Gemlik’te İşsiz Adam Canına Kıydı

Gemlik’te İşsiz Adam Canına Kıydı
2018 yılının son saatlerinde Gemlik’te meydana gelen intihar olayı şaşkınlık yarattı. Gemlik Küçükkumla köyü mahallesinde meydana gelen olayda uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen Halim E.(43) canına kıydı.
KARDEŞLERİNDEN HELALLİK ALDI
Alınan bilgiye göre Küçük Kumla Köyü mahallesi 2.Menekşe sokakta meydana gelen olayda uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen Halim E. Evde kimsenin olmadığı bir sırada evde bulunan zeytin selelerinin üzerine çıkarak kendisini tavana astı. Olaydan birkaç saat önce işe merhumun ailesine telefon açarak helallik aldığı da öğrenildi.
Helallik istedikten sonra şüphelenen Halim E.’nin yakınları eve gelince acı manzara ile karşılaştı. yakınları tarafından bulundu. 112 acil ekiplerine ve polise bildirilen olayda sağlık ekipleri ilk müdahalesinden Halım E.’den herhangi bir hayatı belirti alamadı ve öldüğünü tespit etti.
Mahalle sakinleri ve akrabaları olayın şokunu yaşarken, Halim E.’nin cenazesi nöbetçi savcının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa adli tıp kurumuna sevk edildi.
Halım E.’nin 6 ay öncesine kadar bir lojistik firmasında çalıştığı, işsiz kalmasının ve uzun süredir iş bulamamanin da kendisini olumsuz etkilediği aekadaşları tarafından dike getirildi.
İntihar olayı ile alakalı soruşturma sürdürülüyor.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017