Ak Parti’den Manşet’e Gazeteciler Günü Kutlaması

   Ak Parti İlçe Yönetimi, Gemlik Manşet Gazetesini 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde ziyaret etti. İlçe Başkanvekili Ferhat Doğan ve yönetimi tarafından yapılan ziyarette, Ak Partilileri Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut ve Gazete Editörü Yalçın Özkan karşıladı.

   Yerel medyanın yönlendirici yönüne dikkat çeken Doğan; ”Gemlik önemli bir ilçe. Bu ilçede de gazetecilik görevini layıkıyla yapan gazetecilerimizin bu önemli gününü kutlarız. Yerel medya, Gemlik gibi ilçelerde daha büyük sorumluluklar üstlenmektedir. Sorumluluklarının farkında olarak yapılan her çalışma, Gemlik’e katkı sağlar.

   Büyüyen, gelişen ve büyümeye devam edecek olan ilçemizde,  meydanın da işi sahiplenmesi ilçenin geleceği adına kazanç olacaktır. Bugüne kadar gösterdikleri hassasiyetlerden dolayı Gemlik Manşet Gazetesine teşekkür ederiz.

   Bizler, bir yandan da seçim çalışmalarımıza başladık. Teşkilatımız, bir yandan sürekli sahada olduğundan, çalışmak daha kolay ve programlı olacaktır. Projelerimizi ve çalışmalarımızı doğru yansıtırsak da, Gemlik Belediyesinin tekrar Ak Parti’nin kazanacağına inancımız tamdır” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017