CHP, DÖRT KOLDAN ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik’te çalışmalarını durmaksızın sürdürürken, Kadın kolları da Gemlik’in mahalle ve köylerinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Köy çalışmalarını Şahinyurdu’nda devam ettiren CHP’li kadınlar; Gemlik’i adım adım gezerek Belediye Başkan Adayımız Mehmet Uğur Sertaslan’ın projelerini ve Gemlik vizyonunu 109 bin Gemlikli vatandaşa anlatacaklarını vurguladılar.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden CHP Gemlik Kadın Kolları Başkanı Mehtap Ünlü, “Gemlik’te artık değişimin zamanı geldi. Gemlik halkı artık Uğur’lu geleceği sabırsızlıkla bekliyor. Biz de kadınlar olarak bu değişimin öncüsü olacağız. Gemlik’in köylerinde, mahallelerinde ve her karışında Belediye Başkan Adayımız Mehmet Uğur Sertaslan’ın projelerini halkımıza anlatarak. Gemlik’i yarınlara emin adımlarla taşıyacağız” dedi.

“Kadın kalkınırsa, Gemlik kalkınır”

Ünlü değerlerlendirmesinin devamında Gemlik’te artık kadınlara yeni istihdam sahaları açılması gerektiğini ifade ederken, “Gemlik’te hanımeli sokağı projesini hayata geçireceğiz. Burada köylerden gelen kadınlarımız kendi el emeklerini satışa sunacak. Hem kadın parasını kazanırken, hem de aile ekonomisine katkı sunacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017