SERTASLAN, “YOKSULA ADİL YAŞAMI HALK MARKETLE SAĞLAYACAĞIZ”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan katıldığı bir televizyon programında halk market projesinin detaylarını paylaştı. Projede özellikle vatandaşın rencide olmadan yardımını alabileceğini ifade ederken, herkesin ihtiyacı olanı alabileceğini belirtti.

Halk Market’in Gemlik’te zengin ve fakir arasında köprü görevini göreceğini belirten Sertaslan, “Halk Market’te vatandaşlarımız ihtiyacı olanı alabilecek. Evinde bir teneke yağ olana bir teneke daha yardım yapılmayacak. Bu markette kuru bakliyattan, temizlik malzemelerine kadar birçok ürün bulunacak” dedi.

“Vatandaş ihtiyacı olanı alacak”

Sertaslan, yoksul vatandaşa yapılan yardımların o vatandaşın ihtiyacının belirlenmeden yapıldığını ifade ederken, “Vatandaşımıza yapılan yardımlarda bir tezat var. Vatandaşımızın evinde 5 torba makarna varken başka bir ihtiyacı olan ürün yok. Biz ekonomik durumu yardıma muhtaç olduğu kaymakamlık ve belediyemiz tarafından belirlenen vatandaşa Halk Kart adında bir kart vereceğiz ve evin kadınına vereceğimiz bu karta her ay bir miktar bakiye yüklenecek. Yüklenen bu bakiye miktarı kadar vatandaşımız halk marketten ihtiyacı olan ürünü temin edebilecek. Bu marketimizde bebek bezinden kuru bakliyata kadar birçok değişik kalemde ürünlerimiz bulunacak. Vatandaşımıza iki teneke yağ götürüp onlarla fotoğraf çektirmeyeceğiz. Bir elin verdiğini öteki el görmeyecek” diyerek sözlerini tamamladı

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017