Bıyıklı; Listemiz Gemlik’in her kesimine hitap ediyor

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı, meclis üyesi listesini değerlendirdi. Gemlik’in farklı kesimlerine ve mesleki gruplarına hitap ettiğinin altını çizen Belediye Başkan Adayı, ilçe teşkilatına da gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

GEMLİK’İN İMARI DA, TARIMI DA AYNI LİSTEDE

Gemlik’te imar sorunlarından sürekli dert yanıldığını ifade eden Saadet Partisi Adayı Bıyıklı; ”İlçemizde geçmişten bugüne sorunlar silsilesi olarak devam eden imar sorununu çözmeye en yakın parti Saadet Partisidir. Gemlik’in zemin yapısını sorun ediyorlar. Biz zeminin bina üzerinde ana etken olduğunu düşünmüyoruz. Bu nedenle jeoloji mühendisimizi listemize aldık. Asıl değerlendirmeyi kendileri yapacaktır.

Aynı zamanda Gemlik’in kentsel dönüşümü gündemde. Gemlik’te ilk kentsel dönüşümü yapan, aynı zamanda bu işin bilirkişisi sayılan isim olan Hamza Aygün de bizim listemizde yer alıyor. Hem mevzuatı, hem Gemlik’in yapısını ve kazanımlarını beraber düşünebiliriz.

TARIM VE İŞSİZLİK’TE BİZİM MESELEMİZ

Listemizde esnaflarımıza, spor kulüplerimize yer verirken, bir yandan Gemlik’in tarımını önemseyerek buna uygun isimi de aramıza kattık. Gençlerimizin ve mezun işsizlerimizin olduğunu ziyaretlerimiz esnasında gördük. Bunu en iyi anlayacak arkadaşı da aramıza aldık. Bu tarz sorunları en iyi yaşayanlar bilir. Bu nedenle engelli bireyimiz de bizimle mecliste görev yapacak.

LİSTEMİZDE ŞAİBELİ İSİM YOK

Aynı zamanda liste hazırlanırken ilçe başkanlığımız önceliklerinden biri de isimlerin hakkında şaibe ve farklı iddialar bulunmamasıydı. Bu konuda, Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı kurduğu ekiple 20 günü aşkın süre çalışma yaparak değerlendirmeler yaptı.

BAŞARI EKİP İŞİDİR

Bizi başarıya götürecek olan ekibimizle uyumumuz olacaktır. Bizler her dediğimizi kabul edecek değil, uzmanı oldukları konularda bizi doğruya sevk edecek ekip kurmak istedik. Bunu da başardığımıza inanıyoruz. Gemlik halkı doğruya destek verecektir” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017