Bulut; Gemlik Kapalı Çarşısına Kavuşacak 

   Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adayları ve partilerin kurmayları Gemlik Esnaf ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.
MEVLÜT AVCI; BİRLİĞİNİZ BOZULMAZSA BAŞARI GELİR 
   Gemlik Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mevlüt Avcı ve yönetimi tarafından karşılanan Cumhur İttifakı mensupları yerel idareler seçimleri ve Gemlik ile alakalı bilgilendirme yaptılar. Ziyarette ilk sözü alan Mevlüt Avcı; ”Gemlik’te pek çok esnaf geçmişte mağdur oldu. Gemlik’in işlek çarşıları ne yazık ki bugün yok. Bu konu üzerinde çözüm bulacağınıza inanıyoruz. Bugün gördüğüm birliktelik bozulmazsa, başarı kendiliğinden gelecektir” dedi.
IŞIK; KARŞIMIZDAKİ İTTİFAK TERÖR DESTEKÇİLERİ İLE YAN YANA 
   Ziyarette söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık; ”Cumhur ittifakı Gemlik’te müthiş bir uyum yakaladı ve bunu sahada da gösteriyor. Bu anlamda bize olan dönüşler de son derece olumlu. MHP Türkiye’nin temel taşlarındandır, milliyetçiliğini vatanseverliğini kimse sorgulayamaz. Ak Parti de genç bir parti olmasına rağmen milli duruşunu tüm dünyaya göstermiş, ümmetin de umudu olmuştur. Karşımızdaki ittifak Mustafa Kemal Atatürk’ün duruşundan uzak bir CHP, Milliyetçilikten uzak bir İyi Parti. Teröriste, terörist diyemeyen HDP var. Bu seçimin sadece yerel seçim olduğunu düşünmüyoruz. Türkiye de ve coğrafyamızda beka sorunu var.  Bu İslam coğrafyasının ele geçirilmesi ile alakalı yapılan plânların yerel destekçilerle desteklenmesi demektir. Esnaflar için çok şey yaptık, çok şey yapmaya da hazırız. Bugün itibariyle bizler de tamamen sahadayız” şeklinde konuştu.
BULUT; KAPALI ÇARŞI PROJEMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ 
   Ardından söz alan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut ise; ”31 Mart seçimleri için görev bize tebliğ edildi. Gülen esnaf huzurlu bir toplum yaratır. Biz neden hafta sonu neden Gemlik’te kalmalı? Bu da yetmez esnafı daha ayağa kaldırmalıyız. Yakın il ve ilçeler de bize gelmeli. Avcılar da kalkan aile Gemlik’te böyle bir tesis var diyebilmeli. Bazen gün haftayı kurtarır, hafta ayı kurtarır, öyle bir gün olur yılı kurtarır.
   Esnafın canlanması ekonomiyi doğrudan etkileyecek olan faktördür. Bunu yok sayarak şehir yönetemeyiz. Bunun için de, Kapalı Çarşı Projemizle ilk adımımızı atacağız. Gemlik’te esnaf adına yapacağımız farklı çalışmalarla da Gemlik ekonomisini canlandıracağız” ifadelerini kullandı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017