Ticaret Odası aidatları Ekim ayına uzatıldı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, koronavirüs salgını nedeniyle, aidat ödemelerinin Ekim Ay’ına kadar erteleneceğini bildirdi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun kararları nedeniyle piyasalarda oluşabilecek ekonomik daralma ve üyelerimizin mağduriyeti göz önüne alınarak, üyelerimizin odamıza ödeyeceği yıllık ve munzam aidatların ilk taksitlerinin ikinci taksit ile birleştirilmesi konusunda Birliğimizce Ticaret Bakanlığı nezdinde girişimde bulunduk.

Bu girişim neticesinde, Bakanlığın 26.03.2020 tarihli ve 03870 sayılı yazısı ile üyelerimizin üzerinde oluşacak olumsuz ekonomik etkilerin azaltılması amacıyla, Haziran ayında ödemesi gereken yıllık ve munzam aidatların birinci taksitinin ödeme sürelerinin herhangi bir gecikme zammı/faizi tahakkuk ettirilmeksizin uzatılarak, ikinci taksitle birlikte Ekim ayında, ödenmesi uygun bulunmuştur” dedi..

Ağdemir, destekleri nedeniyle TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere,Ticaret Bakanlığına ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017