IŞIK:”BELEDİYELER ESNAFA RAKİP OLMAMALI”

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik’te Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut’un çalışmalarına destek verdi. Sahada Cumhur İttifakı adayıyla ziyaretler yapan Işık’a Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz da eşlik etti.

Ziyaretleri esnasında esnafın önünü açmak gerektiğini belirten AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, ”belediyelerin esnafa rakip değil, müstahsile destek olması lazım” dedi.

YENİKÖY’DE CUMHUR İTTİFAKINA BÜYÜK TEVECCÜH

Yeniköy kahvehanesindeki toplantının açılış konuşmasını MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz yaparken ittifakın önemini ve sebebini anlattı. “Bu ittifakın temelleri 15 Temmuz’da atılmış ve ilk olarak 24 Haziran genel seçimlerinden başarıyla çıktık. Bugün de Gemlik’in en temiz ve en güvenilir insanlarından biri olan Berkay kardeşimizi adayımız olarak gösterdik. Bulut, hem AK Parti’nin hem de Milliyetçi Hareketin adayıdır.” şeklinde konuştu.

BELEDİYELER DESTEK OLACAK RAKİP DEĞİL

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ise konuşmasında belediyelerin esnafa ve müstahsile destek olmasını gerektiğini vurgularken; “Belediyeler şehrine ve ilçesine destek olmak, hizmet vermek için vardır. Belediyelerin köfte satması, balık satması, çay satması, market açması doğru değildir. Belediyeler esnafımıza destek olması, müstahsilimizi desteklemesi gerekmektedir. Cumhur ittifakının belediyeleri önümüzdeki süreçte esnafın ve müstahsilin yanında olacaktır. Gemlik’imizin belediye başkan adayı Berkay Bulut, hem müstahsil hem de esnaftır. Sorunları yakından biliyor ve çözümleri doğrultusunda projelerini hazırladı. Bugün Cumhur İttifakı kapsamında tüm ilçelerimizdeki belediye başkan adaylarımız ve meclis üyesi adayı arkadaşlarımız ülkemizin bekası için birlik olmuşlardır. Bu yüzden şehrimizi ve ilçemizi HDP ile birlik yapmış ittifaka bırakmamız için desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Yeniköy sakinleri ile soru cevap şeklinde geçen toplantının ardından köylüler ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017