Bulut, projelerini tanıtacak

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, 5 Mart Salı günü Cemil Meriç Kültür Merkezinde proje tanıtım toplantısını yapacak.

Gemlik’in sosyal, kültürel ve belediye hizmetleri adına çok sayıda projenin açıklanacağı toplantıda, belediye meclis kadrosu da tanıtılacak. Uzun hazırlık süreci sonrasında yapılacak proje açıklama programında, Gemlik’in farklı bölgelerine yönelik projelerin de yer alacağı öğrenilirken, vizyon projelerin de sunulacağı belirtildi.

BULUT; İLÇEMİZİN DEĞERLERİNİ PROJELERİMİZE YANSITTIK

Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Gemlik’te yaptıkları çeşitli temaslar, teşkilat tarafından yapılan taramalar sonrasında önemli bir çalışma hazırladık. Toplumun her düzeyine ve her kesime hitap edecek, Gemlik’in farklı bölgelerinde hem insanı, hem doğayı, hem de sosyal hayatı baz alarak hazırladığımız projelerin, Gemlik’in yarını ve geleceği önemli bir vizyon içerdiğini, proje tanıtım sonrasında tüm Gemlik halkı da anlayacaktır. Ayağı yere basan, etkin bir fizibilite ile hazırlanan projelere, Gemlik’i Marmara’nın ve Bursa’nın yıldızı yapacak, Türkiye’ye de örnek olacaktır” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017