Işık, Denizcilik Yüksek Okulu İlana Açılacak

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Denizcilik Bilimleri Fakültesinin kurulması adına en önemli adımın atıldığını ifade etti. Uludağ Üniversitesi Rektörü Yusuf Ulçay ile bir araya gelen Bursa Milletvekili Zafer Işık’a bilgi veren Ulçay, Denizcilik Yüksek Okulu ile alakalı kayıtların açıldığını ifade etti.

IŞIK; BÖLGE ÜNİVERSİTESİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Gelinen aşama ile alakalı değerlendirme yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık; ”Gemlik ve bölgemizde kurulması düşünülen bağımsız üniversite ile alakalı önemli adımlar atıyoruz. Gemlik’te mevcutta bulunan Hukuk Fakültesi sonrasında, Denizcilik Bilimleri Fakültesinin de kurulmasıyla bağımsız üniversite olma yolunda önemli bir adım atılmış bulunuyor. Dört tane fakülte kurulduğunda da bağımsız üniversite olmayı hak etmiş oluyoruz. Bizim girişimlerimiz ve çalışmalarımız da bu yönde olacak. Denizcilik Yüksek Okulunun ilana açılmasıyla, sonraki eğitim öğretim dönemi adına en olumlu adım oldu.

DENİZCİLİK BİLİMLERİ GEMLİK’E YAKIŞIR

Denizcilik Bilimleri Fakültesi, Bursa’nın denize açılan kapısı ve kuzey rüzgarının etkili olmadığı Marmara’nın en önemli körfezi olan Gemlik’e yakışırdı. Bu anlamda da, bizlere destek olan devlet büyüklerimize ve taleplerimizi karşılıksız bırakmayan Uludağ Üniversitesi Rektörü Yusuf Ulçay’a teşekkür ederiz. Deniz ve zeytinle anılan ilçemizde, sembol niteliğinde olacak Denizcilik Bilimleri Fakültesinin tamamlanmasının ardından diğer fakülteler ile alakalı girişimlerimiz de olacak” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017