Ovada Berkay Bulut’a Sevgi Seli

Cumhur İttifakı Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut Dereboyu Işıkların ilerisinde bulunan bölgeleri ziyaret etti. Bölgede yoğun ilgiyle karşılanan Bulut ve Ak Partililer, vatandaşlar ve çocuklarla da sohbet etti.

Bölgede Cumhur İttifakı meclis üyelerinin de katılımıyla yapılan çalışmada, Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut bölgenin gelişiminin Gemlik adına önemine değinerek; ”İlçemizin gelişmesi ve büyümesi adına, her bölgesinin aynı oranda hizmet alması ve büyümesi gerekir. Şu anda bulunduğumuz bölge gelişime açık ve uygun bir bölge. Bizler buranın gelişimi adına projeler üretiyoruz. Bölgeden olan meclis üyelerimiz de, sürekli buralarla irtibatta olacak, çalışmalarımıza destek verecekler.

GÜVENİNİZE LAYIK OLACAĞIZ

Gemlik’te hizmet almayan nokta kalmayacaktır.  Gemlik Belediyesinde göreve geldikten sonra, mahallelere ve sokaklara yönelik araştırma ekipleri kuracak ve buraların fizibilite çalışmalarını yapacağız.

Bize olan ilginin ve beklentilerin farkındayız. Vatandaşlarımız bizlerden gerçekten çok şey bekliyor. Bugün yaptığımız ziyarette olan ilgi de bunun en açık göstergesidir. Ben ve ekip arkadaşlarım bu ilgiye ve bu güvene layık olmak adına çalışacak, Gemlik’in her bölgesini daha değerli hale getireceğiz. Bize destek veren bölge halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017