Marmara’yı Karanlıkta Bırakan Hırsızları Gemlik Polisi Yakaladı

Gemlik’i Karanlığa Gömen zanlılar yakalanarak gözaltına alındılar.
Gemlik’in de aralarında olduğu Kuzey Marmara’da enerji hatlarına dadanan şebeke, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürü ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucu yapılan sıkı takiple kıskıvrak yakalandı.
Olayın adresi kış günlerinin sakin geçtiği ve nüfus yoğunluğunun bir hayli azaldığı Kumsaz Bölgesi. Bir çok ili karanlığa gömen kablo hırsızlığı Çetesinin son durağı Gemlik oldu. Son 1 aydır Kumsaz Mevkii’nde farklı zamanlarda meydana gelen elektrik kablo hırsızlığı olayı üzerine Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü olayı aydınlatmak üzere çalışmalara başladı.

BALIKESİR’E KADAR İZLERİ SÜRÜLDÜ 
Yalnızca Gemlik’te yaklaşık 250.000 TL değerinde meydana gelen kablo hırsızlığı olayı üzerine yapılan çalışmalar kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekip, Hırsızlık olayının meydana geldiği çevre illeri de kapsayacak şekilde çalışmalara başladı. Yapılan yüzlerce kamera ve PTS incelemesi sonucu şüpheli şahısların E.M, S.M, S.E ve O.Ç. isimli şahıslar oldukları, şahısların 16 V plakalı kiralık araç ve 16 SG plakalı kapalı kasa kamyonet kullandıkları ve çaldıkları malzemeleri satmak üzere Bursa ilinde Hurda işi yapan bir işyeri ile anlaşarak buradan satışını yaptıklarının tespit edilmesi üzere şahısların eşgalleri ve kullanmış oldukları araç bilgileri çevre illerle paylaşılması üzerine şahısların Balıkesir ilçesinde oldukları tespit edilmesi üzerine ekipler derhal harekete geçerek şahısların yakalanmasını sağladı. Şahıslar buradaki işlemlerinin ardından sorgulanmak üzere Gemlik ilçesine getirildi. 3 zanlı emniyetteki işlemlerinin ardında adliyeye sevk edildiler. Gemlik Adliyesinde hakim karşısına çıkarılan üç zanlı da tutuklandı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017