Berkay; 7’den 70’e huzurun kenti Gemlik olacak

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ve Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Türkiye Emekliler Derneği Gemlik Şubesini ziyaret etti. Gemlik’te çalışmalara yönelik bilgi veren Cumhur İttifakı mensupları, emeklilerin önceliklerini de dinlediler.

IŞIK; KENT KONSEYİNDE EMEKLİLER BİRİMİ OLUŞTURULACAK

Ziyarette söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık; ”Kent konseyinde emeklilerin temsil edileceği birin oluşturacağız. Emeklilerin kent konseyinde temsil edilmesi, hem belediye başkanı üzerinden yükü alır, hem de çözüm noktasında hızlı gelişme olur. Seçimden sonraki icraatlarımızın içine bu konu da yer alıyor. Emeklilerimizin temsil noktasında olması hepimize de pozitif yansır. Sizlerin meselelerini, temsilciniz daha iyi bilir ve dile getirir” dedi.

BULUT; TOPLU KONUTLAR GEMLİK’TE YAŞAYANLARCA YAPILMALI

Ardından söz alan Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut emekliler ve Gemlik’in huzurunun sağlanması ile alakalı önceliklerine değinirken, toplu konutlar ile alakalı soruya da cevap verdi. Gemlik’te her kesimin önemli olduğunu beyan eden Bulut; ”Gemlik’i huzurlu bir kent yapmak için, her kesime ihtiyacımız var. Emeklilerimiz de bizler için olmazsa olmaz bireylerdir. Aynı zamanda huzurun da parçasıdır. Gemlik’te huzur ortamını sağlamak, gelişen ve büyüyen kent olmak adına, tecrübeli isimlerimizin de rahat bir hayat yaşaması gerekir. Emeklilerimizi bu nedenle çok önemsiyoruz.

Toplu konutlardan rantabl olarak faydalanmak istiyoruz. Ben biraz daha satış odaklı ve finans odaklı düşünüyorum. Toplu konutları inceleyerek farklı bir strateji belirleyeceğiz. Orada ilave talep var mı? Buna bakacağız. Biz inşaat yapmak istemiyorum. Gemlik’teki müteşebbisler girsin, Gemlik’teki işçiler yapsın. Benim şartım bu olur. 1 Nisan sonrasında da hep beraber bunu uygun bir zemine oturtarak çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmalar sonrasında Cumhur İttifakı mensupları, Türkiye Emekliler Derneği Gemlik Şube Başkanı Ömer Şimşek ve yönetimiyle fotoğraf çektirdiler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017