Gemlik MHP Ankara ziyaretine katıldı

MHP Bursa İl Başkanlığı tarafından organize edilen Ankara ziyaretine, MHP Gemlik İlçe Teşkilatından yoğun katılım sağlandı.

İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisinin kurucu genel başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabri ziyaret edildi.

Ardından MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’te de konuk olacak MHP’liler, yerel seçimler sonrasında teşkilatların birlik ve beraberliğini göstermesi adına yapılan çalışmanın önemine değindiler. MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ise; ”Türkiye adına zorlu bir seçim sürecinden çıktık. Gemlik’te vatandaşlarımız bizlere muhalefet görevini verdiler. Bu yönde çalışmalarımıza başladık. Bizler, geçmişten bugüne Gemlik’in yararına olan her konuda desteğimizi Gemlik’ten yana kullandık, bundan sonra da böyle olacaktır.

MHP Gemlik İlçe Teşkilatı olarak il başkanlığımızın organize ettiği ziyarete en yoğun şekilde katılım sağladık. Ekibimizle, ilk günkü dinamizmle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017