Umurbeyliler iftarda buluştu

Gemlik Belediyesi tarafından 13 farklı bölgede düzenlenecek mahalle iftarlarının bu seferki durağı Umurbey Çarşı Meydanı oldu.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk ve Belediye Meclis üyesi Mustafa Kaynatma ile yüzlerce Umurbeyli vatandaş beraber iftarını açtı.

İftardan önce Umurbeylilerle sohbet eden başkan Sertaslan, gelen talepleri not aldı. Umurbey’in tarihsel önemine de değinirken, “Umurbey’i el birliğiyle hak ettiği yerlere taşıyacağız” dedi.

Gemlik Belediyesi’nin bu Ramazan “Hiçbir çocuk yatağa aç girmesin” politikası izlediğini ve bunun için her gün yaklaşık iki bin kişiye sıcak yemek ulaştırdığını belirten Başkan Sertaslan, “yemek desteği dışında erzak paketlerini de ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştırmak için gereken çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bugün büyük bir tarihsel değere sahip ve 3. Cumhurbaşkanımız Celal Bayar’ın memleketi olan Gemlik’in en güzel yerlerinden Umurbey’de iftarımızı açtık. Hep beraber ve kardeşçe iftar açıyor olmanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyim. Düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine katılan tüm Umurbeylilere teşekkür ediyorum.Ramazan ayının tüm Müslüman âlemine hayırlar getirmesini dilerim” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017