Limak Enerji’den Gemlik Manşet’e Ziyaret

Limak Enerji Uludağ yetkilileri, Gemlik’te basın mensuplarını ziyaret ettiler. Gemlik’teki sorunlar ile alakalı istişare yapan yetkililer, aynı zamanda Limak Enerji’nin projeleri hakkında bilgi verdiler.

Gemlik Manşet Gazetesine yapılan ziyarette Limak Enerji Uludağ Elektrik Kurumsal İletişim Uzman Yardımcısı Metin Baykal ve  Medya İlişkiler Uzmanı Ayça Kandemir  yer aldı. Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut tarafından karşılanan Limak Uludağ yetkilileri, Limak’ın sorumluluk alanı hakkında da bilgiler verdi.

Bursa’nın yanı sıra Çanakkale, Balıkesir ve Yalova illerinde Kurum olarak bir çok sosyal projeye imza attıklarını hatırlatan  Baykal, özellikle “Yeşil Dönüşüm Ormanları” projesi hakkında bilgiler verdi. Baykal: “Enerji sektörünün öncü şirketi Limak Enerji, faturalarda kullanılan kağıtları doğaya yeniden kazandırmak amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. “Yeşil Dönüşüm Ormanları” Projesi ile hizmet bölgesi olan Balıkesir, Bursa, Çanakkale ve Yalova illerinde yılda bin fidan dikeceğiz. Oluşturulacak ormanları  doğaya kazandıracağız.  Çanakale’nin ardından bu yılda Balıkesir’de binlerce fidanı  doğaya kazandırmış olacağız. Yapacağımız “Yeşil Dönüşüm Ormanları” Projesi ile 3 milyon aboneye  hizmet verdiğimiz 4 ilimizi yeşillendireceğiz” dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017