Tamirci Kavgasında Silahlar Konuştu 1 Yaralı

Gemlik Küçük Sanayi Sitesinde meydana gelen olayda, H.U. isimli genç, silahla bacağından vuruldu.

H.B. isimli şahıs ile yine tamirci olduğu iddia edilen şahıslar arasında parça nedeniyle bir gün önce tartışma yaşandığı iddia edildi. Tartışmanın ertesi günü, H.U.’ya zanlıların telefon açtığı ve uzlaşma istediği, bu nedenle Küçük Sanayi B. Blok’a giden H.U. ile tekrar başlayan tartışmada, şahsın bacağından vurulduğu öğrenildi. Olay yerinde, bacağından vuran merminin kovanı bulundu. Ayrıca, şahıslar tarafından ilk olarak tüfekle ateş edildiği de iddia edildi. Olay yerinde ateşlenmiş fişek kovanı da bulundu.

POLİS İLK ZANLIYI ALDI

Olay sonrasında, çevrede inceleme yapan ve şahısların kaçtıkları yöne doğru aramalarını sıklaştıran Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri  H.D. isimli zanlıyı olayı gerçekleştirdiği silahla yakaladı. Olayla alakalı soruşturma devam ediyor.

20 DAKİKA AMBULANS BEKLENDİ

Olayın gerçekleştiği saatten itibaren olay yerinde bekleyen yaralı ve arkadaşları duruma isyan etti. Ambulansın yaklaşık 20 dakika gecikmesi tepki gördü. Yaralı, Gemlik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

https://www.youtube.com/watch?v=Guzg_clcHOY

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017